Mitt i sommaren.....

...känns det INTE som!!! Vi får innerligt hoppas att allt av sommaren är kvar och visar sig v.28, 29 och 30.....gärna i augusti också.

Saga och jag är i stugan med hundarna. En sån där mysmorgon blev det när Saga kommer in till mitt rum och kryper ner i sängen bredvid mig. och så hundarna i fotänden. Vi ligger och småpratar.
Jag berättar om Maddes hund Nike som kan ta av henne strumporna. Hon har också lärt henne plocka upp saker från golvet som skedar, smutstvätt......men hon kan inte ta upp bankkort! Hihi jag kom ihåg att jag skrattade när Madde sa det för det känns inte såååå ofta man tappar bankkortet faktiskt.....men Saga den lilla luriga räven sa då: -Ja, det skulle vara enklare om kortet var fryst.....    : )  HAHAHAHAHAHAHAHA VAR FÅR HON ALLT IFRÅN? Jag tänkte på reklamen med Robert Gustavsson när han är stenåldersman och tungan har fastnat i ett fruset isblock.  Ofta man har ett fruset kort i plånboken och RÅKAR liksom tappa det och VIPS kommer ens hund och ska ta upp det och kortet fastnar på tungan!! Hehe. Eller man har sitt kort förvarat i frysen över natten för att, för att ja varför då? Jo för att då kan ens hund ta upp det om man tappar kortet när man tar ut det från frysen......eller nåt sånt.

Saga hade ett par snygga trosor på sig som jag kommenterade; -Var det dom du köpte på HM? Nä, på JC....det var så hära 100 för sju.......HUNDRA FÖR SJU!!!!?????? Jo, tjenare! De gav dig hundra kronor när du lämnade in sju begagnade trosor? Knappast..... eller var det hundra trosor för sju kronor????

Tur att blogg inte fanns när Vilma och Maja var små,......eller mindre ska jag säga...de är rätt små ff   : )
Allt roligt de sa finns nerskrivet i en bok. Jag älskar att läsa i den! Kanske gör jag ett utdrag ur den här i bloggen nån dag!

Lite bilder som jag tog i morse:


Bollthuja, gullregn och clematis


Manchurisk valnöt


Syringa vulgaris



TREVLIG MIDSOMMAR! Nu ska Saga och jag på cykelutflykt med hundarna. Vi ska kolla på en fångstgrop och en boplats som jag snokat upp på en intressant plats på nätet:  http://www.fmis.raa.se/cocoon/fornsok/search.html så...sitt inte bara och ät sill hela midsommar utan va lite kulturella också! Midsommar är trots allt en viktig historisk händelse.

Charlott Perelli - en kines?

Saga och jag sitter och kvällsfikar. Jag ska fråga henne om hon vill ha mer så jag säger: "-Smaka bla? Mela lis?" Och sen pratar vi om att kineser eller, ja, många asiater har svårt att säga r. Då säger Saga: -Ja det är svårt att höra Charlott Perellis r.....

Hahahahahahahaha!!!!!!!!!

Visst ser hon lite asiatisk ut? Eller är det bara sminkningen???  : P
Tjing tjong!


Här kommer några bilder från studenten och uppvaktningen:



Maja och hennes klass ES3 kom två på Guldkotten och fick gå ut som andra klass






Vilma gratulerar......



......och Saga......



...och jag och många till!



Yngsta partypinglan Nova och jag, som Vilma, Maja och Saga aldrig förut sett bära på en bäbis!!!!




Blogga sommartid?

Blogga sommartid, det verkar inte vara nån höjdare........det är väl som med tv´n, den får också vila en hel del då. Har varit på Nationaldagsfirande på stan. Det var verkligen många engagerade. Lyssnade på en del musik, latinamerikanskt och även Kulturskolans blåsensemble, hur bra som helst! Tittade på karate....och pratade med folk. Allt för att slippa gå hem och städa. Tyckte jag hade lite ont i ryggen när jag kom hem så jag la mig på spikmattan......och somnade!!!!!!!!! Ovanligt för att vara mig.....det  var samma sak förra gången jag testade den.

Birgitta kom och hälsade på och inte kan man ju börja städa när man har besök, eller hur?

Vi åt en god middag och sen var det fotboll......ingen höjdarmatch precis.

Och nu bloggar jag för att slippa städa! Nä men inte riktigt sant för kl. är 00.17 och då FÅR man inte städa och väsnas. Så det blir en sväng ut med hundarna och sen, god natt!




RSS 2.0