Usch

Jag är helt värdelös att blogga! Har inget ansvar alls för mina fyra läsare......Maja, Vilma, Anki och Paula....tror jag det kan vara. Hej hej på er! Läget?

Idag är det torsdag. Klockan är halv sju nåt, sitter på balkongen och skriver. Det är disigt och varmt. Några män går förbi nere på gatan och pratar högt på....ja jag vet inte vilket språk men det kändes för en sekund som om jag var någon annanstans.......dröm dröm...nä förresten....................på torget har de spelat dansbandsmusik hela dagen, vad är det som händer egentligen? Fick en flashback på lunchen när jag hastade hem för att rasta hundarna och hörde musik och slammer från torget. Gatufesten????? Men har inte den varit? Känslan av att gatufesten höll på att byggas upp igen var starkare än mitt förstånd. Jag VET att den har varit! Skönt det. Och hur kan så många Sundsvallsbor tycka att Tomas Ledin är så bra?! Och alla andra sopor som spelade. Nä men så gör vi; erbjuder Sundsvallsborna en riktig Svenssonfest utan överraskningar. Ingen utveckling, ingen nya grepp.

Lycka till i andra städer ni som forskar om städer och letar vad som gör varje stad så unik och får folk att flytta dit. Här finns inget att hämta tror jag bestämt......Jag ska iaf lägga pengar på nåt som ska  få folk och media att häpna och kanske väcka debatt. Nu pratar jag om mitt jobb. Jag ska inte lägga mig i sovsäck på stora torget och matvägra för att de spelar dansband där. Nej, de får ha dansbandskväll för det tycker många om MEN TÄNK OM SAMMA MÄNNISKOR OCKSÅ KAN ERBJUDAS NÅT MER SOM DE ALDRIG HÖRT ELLER UPPLEVT?

Inte vet jag men nån liten, fin lekpark som inte ser ut som alla andra kanske jag kan få till med hjälp av alla duktiga med arbetare.....den kommer nog inte att väcka debatt men ändå....eller nåt bra för ungdomar.

"Musik ska byggas utav glädje" sjunger någon på torget. Just därför åker jag på URKULT på lördag för att höra nåt annat. Har väldigt höga förväntningar på de band och musikstilar som bjuds däruppe efter att ha läst hemsidan.

Estocolmo!

Semestern är snart slut. Maja, Saga och jag har åkt tåg till Stockholm. Så enkelt, bara att gå till stationen i Sundsvall, sätta sig, kliva av i Stockholm och gå till Majas lägenhet. Fast denhär gången hade vi massor med packning så det fick bli en taxi till Jungfrugatan.
Lägenheten är så gullig! Trägolv, höga golvlister, djupa fönstersmygar, profillister överallt, högt i tak. 30 underbara kvadrat. Huset är vackert från gatan. Genom porten, ut på en innergård med exotiska växter, t.ex japansk lönn och trädgårdsmöbler och in i nästa port. Som anställd på Utemiljö så funderar ju jag hur de skottar på innergården för att man ska ta sig mellan portarna som dessutom ligger i höjd med marken? Snacka om problem att få upp dörrarna och sen stänga dem.....
Har köpt en uppblåsbar madrass som extrasäng för gäster (typ mig).

Åhhh, här kommer jag att trivas!!! Förlåt Paula och Maja men jag tror ni kommer att få stå ut med mig några helger under läsåret.

I kvarteret bredvid ligger Östermalmstorg och Östermalmshallen, coolt. Finns också ett Konsum bredvid, en mammas oro är borta för hur studenten ska överleva. Vi har redan beställt ett MedMerakort till Maja som jag kan sätta in pengar på. Skymtade ett Systembolag också men där har ju inte M&P tillträde ännu....

Chiao!

Semester!!!

Hör ni, sommaren är rätt trevlig eller hur? Har jobbat massor, det är ju högtryck på mitt jobb nu. Varit på gatufesten måndag och onsdag men hoppade de övriga dagarna. Tror jag har gått de flesta åren faktiskt men man måste ju inte alltid göra likadant eller hur?

Nu är det semester och målar lite trädgårdsmöbler i stugan. Har fått kaminen och skorstenen till stugan!!! Fatta! Kl.16.30 hade jag inget. 19.30 när hantverkarnas bil rullade härifrån så sprang jag ut till boden, slet ner en av mina många yxor från väggen, tog vårt enda vedträ och klöv det i flera bitar. Sen eldade jag HEEEEEELA kvällen, mmmmmmm det var underbart! Ja, jag vet att den ska besiktigas först men det skiter jag i! Vad kan hända? Jag får utskällning? Böter? Får riva skorsten och börja om? Inte vet jag men lite skäll kan jag ta. Jag tror inte hantverkarna hann ner till stora vägen ens så rök det ur skorstenen! Hehe, ni som har kamin eller gillar eld förstår....

Annars......har magnolian blommat, första gången, häftigt. Blev ingen löpning pga kamineldning, dålig ursäkt kanske men det var Michael Jacksons minnesprogram på tv också och det ville jag se! Kan springa i morgon i mina nya löparskor.



Min egen lilla Romotop!



Åh, blev sugen på sushi men dags att göra egna tror jag.....Maja 29 maj



Vårshow med Sagas klass och Saga sjunger i kören



Sommar 2009, mitt i natten, snart går solen upp


RSS 2.0