VARNING!!!!!!!!!!!!!

HÄR KOMMER EN BLOOOGGGGGGGG!!!!!!!

OCH DET ÄR NI INTE BORTSKÄMDA MED, MED TANKE PÅ ATT DET VAR TVÅ (TWO, DEUS, KAKSI, DOS, TO) VECKOR SEN JAG SKREV. Har helt enkelt varit ego och inte brytt mig om er.

Men NU bryry jag mig om er och varnar för nästa bild som är läskig för spindelhatare......SE UPP!!!!!!!
Spar lite mellanrum så att ni kan smyga upp bilden......... 







NU är det halvvägs kvar....























Visst är den fin? Hittade den när jag rensade under valnöten.......väldigt självlysande......som min varseljacka.....


Och här kommer mina trötta fötter men till det behövs ingen varning....
Jo kanske till alla bleka och avundsjuka när de ser att jag har fått färg på benen...........HERRÅ!!

Skönt att vara ledig!!!!

Har inte haft någon sladd till kameran med mig här i stugan så det blev inga bilder......men har haft det grymt skönt!!!! Igår var det dessutom fint väder!!! Äntligen!

Mina vänner Håkan och Marianne från Nyköping kom hit igår plus yngsta dottern Camilla (16). Vi hade en trevlig dag och kväll med mycket prat, god mat och vin.

Idag, annandag påsk har de rullat söderut igen. Ser dessutom ut som om natten regn är på väg bort och att det blir en hundpromenad i solsken!!!!!



Påskledigt

Eller ledigt och ledigt, jag jobbar faktiskt....beredskap fram till kl.24.00 i natt, sen kan jag ta ett glas vin! Och jag skulle ju dricka irish coffee i påsk!  Alla ingredienser står i skafferiet och väntar!

På långfredagen åkte Maja och jag till Åstön. Ett underbart väder och vi åt vår sushi ute. Sen låg vi i varsin solstol och läste (läs sov!!!). Middagen blev också ute; grillad entrecote, mums!

Det var fortfarande så soligt och skönt ute på kvällen så jag tog en långpromenad till Helen i Brännsand. Möttes tyvärr av dimma och kyla. Maja kom och hämtade mig för det blev så mörkt....

Idag är det påskafton och dimma......huuuuuuuuu.....kollar på tv, pysslar vid datorn. Måtte dimman lätta annars får jag PANIK!!! Det skulle ju vara kanonväder??!!!!

GLAD PÅSK!





TT

Tuggummiträning betyder det......antituggummi......att Hallon och Cecil ska låta bli alla tuggummin vi passerar. Ni kan aldrig tänka er vad mycket utspottade tuggummin det ligger överallt! Tänk till exempel här i Hedbergska parken där många passerar på väg till eller från Hedbergska. Hundarna kan alltså passera en snöhög, gå tillbaka lite, börja gräva i snön för att sekunderna senare stå och tugga tuggummi!!!!!!

Ahhhhggggggg, jag hatar alla som spottar ut tuggummin överallt! Är det svårt att lägga det i en soptunna?
Till och med runt Sidsjön gömmer sig tuggummin överallt.

Jag beslutade mig en kväll för att köra värsta strängaste uppfostringen. Varje gång de tänkte dyka på ett tuggummi så fick de ett piskrapp över rumpan. De behövdes inte många gånger förrän Cecil började att titta upp på mig ist. Hallon la av redan när jag började säga fy.

Nästa kväll hade vi eldprovet och gick gångvägen efter ån. Jag kommer ihåg ett tuggummi speciellt mycket som var STORT och såg alldeles mjukt ut.....jag är ganska säker på att Cecil såg det men han släppte det med tanken i samma sekund och fick en godis ist varje gång han "tänkte bort" töggömmin.......

Slut på dagens Hundskola.

Premiär!!!!

Ja, inte för mig, för Maja och dansarna menar jag.



Blommorna, får stå i trapphuset för det är ca 30 grader varmt inne hos oss!!!!  De där blommorna är några sporttoppar från Stadium....kan jag se att Maja tänker. Jag kommer att köpa nåt annat än blommor. Jag vill inte låta missnöjd mot de som gav Maja dem på premiären, jag älskar ju blommor men som sagt, för en student är det annat......

Har ÄNTLIGEN borrat upp krokarna i hallen. Nu slipper vi och gäster lägga kläderna på golvet......Hittade en bättre plats än den jag alltid har tänkt mig, skitbra!!!

.....fem dagar senare.....

TADAAA!!!!


Va sa ni nu då?! Äntligen KLLLLAAAAAAAAARRR!

Hi hi, Maja du kan ju ta med mig ist...kolla DEN posen. Nej jag bara skoja....skulle bara kolla hur öppningen i ryggen blev. Nu ska jag dammsuga paljetter och titta om man hittar en diskbänk under allt bråte på bänken.  Hundarna.....borde finnas här någonstans också.....Saga hörde jag alldeles nyss så hon är iaf vid liv.

Det är kul att sy MEN jag är ju inte bara sömmerska; har ett heltidjobb och lite mer, är mamma dvs handlar, kör skolskjuts, tvättar, letar billiga biljetter på Tradera, ringer alla flygbolag och kollar stand-by, letar stuga i Strömstad, kollar om det finns nån tradare som ska upp från Göteborg, försöker laga en kost som är både näringsrik och inte gör en uppblåst inför dansshower ect, ect. Sa jag att jag hade två hundar också?  : )

Glöm inte:


OBS! Jag ska inte delta.


RSS 2.0