Lill-lördag

Visning av traktorer var det uppe på Sidsjöområdet idag. Men vi köpte ingen. Ingen elbil heller. Men vi åt en god lunch som Johans Park och Mark bjöd på.

Dagarna är fullspäckade nu. I måndags gick jag utbildningen "Arbete på väg", igår var det ledningsträff och utvecklingssamtal. I morgon är det tre utvecklingssamtal = sex timmar. Måste sätta mig med fakturor på fredag. När jag har betalat 100 st så finns det hundra nya dan efter. Never ending syssla.

Nu har jag varit med min Brf styrelse på Bishop och tagit en öl och gått igenom "to do-listan". Jag har tre sysslor jag måste göra: ringa polisen och fråga vad vi har tillåtelse att göra med gamla cyklar i källaren, försöka få tag på säljaren på IL recycling och, och vad var nu det tredje? Äsch jag kommer väl på....

Maja klarade teoriprovet idag, JIPPIE! Vi firade med sushi till middag.




Glömde semmelbilden

Jag är ju så snabb (!) vid datorn så jag glömde den virkade semlan. Den virkade jag häromdagen. Den ska du få Martina som inte fick nån riktig semla av mammi idag.


FISKARNA 20 feb-20 mars

"Ta en titt i spegeln och fundera över vilket intryck du gör på andra. Bör du ändra på något?" Så stod det i mitt horoskop idag....hm, hm, vilket intryck gör jag på andra?

Idag köpte jag hem semlor till Saga och mig. Det är ju fettisdag. Och så ska mammor göra, normala ena. Pappor de bakar sina, iaf om man ska tro det som står i tidningen. Majas och Vilmas pappa Örjan han bakade semmelbullar igår. Det stod på 5 röster och frågan löd: I dag är det fettisdagen. Får du någon hembakad semla?

Ja, nog om det viktigaste media hade att förtälja idag. Horoskopet som jag INTE tror på och 5 röster, hahahahahaha!!!! Jag har också svarat på en fråga på 5 röster. Så här löd frågan: Vilken är det längsta trappa du gått i? Moahaha, där åkte ST dit för jag har gått i en jättelåååååååång trappa, den går upp till berget i Gibraltar och det svarade jag mycket bestämt. Och det var den dagens viktigaste nyhet.

Tittade på SvampBob Fyrkant med Saga. På Nickelåjdiån som Saga säger. Avsnittet handlade om när SvampBob blev normal. Har ni sett det avsnittet, asroligt! Hans tvättsvampshål försvann, han blev rund, näsan blev kort, han satt vid en dator som spottade ut krabburgare när han skrev "en krabburgare beställd"....supernormalt. Han sa artiga fraser som "fint väder det är idag" och "hur mår du?". Jag somnade sen vilket är väldigt normalt.

Sa jag att Saga inte ville ha nån semla? Så jag åt upp hennes också. För jag åt sån liten portion med korv och potatis och grönsaker så jag orkade två semlor! Onormalt säger ni. Normalt säger jag.

Vår?

Oj, vad upptagen jag har varit de sista dagarna!
Använde min lediga fredag till att arbeta med styrelsearbete här i Brf Skatten. Och ringa som jag aldrig hinner vanliga arbetsdagar.
På kvällen gick jag jag på After Work med Granloholmsskolan. Vi käkade på Stadshuset, sen fest hos Anna och slutligen Oscar....det blev en del drinkers under kvällen....men gick hem pigg och glad kl.2. Träffade en....bekant kan vi säga, som jag blev lite glad att prata med faktiskt!!!

Stugdag i lördags med Saga och hundarna. Saga åkte skidor och jag gick med hundarna till Koviken. Det blåste som f-n men OJ!!! vilken underbar naturupplevelse att minnas!!!




Umgicks med maja i stan under kvällen.

Idag har vi ätti mysbrunch tillsammans och nu blir det stan en sväng.




....och ff kallt, hundarna går snart i ide.

Men ÅÅÅÅHHHHHH, nu hittar jag inte sladden till kameran! Kanske jag glömde den i stugan....

Statikstik 20090217:
1 st nyckel till boden i stugan borta
1 st sladd till kamera borta
1 st handske (dyra Hestra) borta
...och allt annat som jag glömt att det är borta...

Idag när jag, på väg hem från jobbet, handlade på Hemköp så låg det en svart herrhandske vid frukten. Ni vet uppe på "nocken" och så går fruktlådorna ner åt två håll likt ett tak. Där låg den och väntade på sin ägare. Om nu ägaren tänker på att leta inne på Hemköp. Eller leta, personalen lägger den väl i lådan för upphittade handskar? Jag har letat efter min handske som en tok. Det var mina arbetshandskar. Har letat i bilen, på parkeringen, mellan bilen och Rådhusgatan, på jobbet, på Sagas fritids, frågat på Konsum. Det var den dagen jag hälsade på på Granloholmsskolan....det finns ett ställe jag inte tittat på; på hatthyllan i personalrummet. -MARTINA!!! Kan du kolla om det ligger nån handske där?

På torsdag finns det en sista minuten från Sundsvall till Gran Canaria för 1995:- med boende. Ett perfekt pris! Vem vill ha den resan? Nu kan jag f-n inte resa nånstans, det är utvecklingssamtal och skyddsronder och alla sorts möten hela tiden...är dubbelbokad många dagar också. Hur många möten kan man gå på när man är chef? "Många möten blire..."

Tänkte lägga ut bilder på all snö i stugan. Tar det när sladden vågar komma fram. Apropå sladdar, hur har livet blivit som? Jag kan inte förflytta mig utan sladdar....När jag ska till jobbet på morgonen då tar jag på headsetet på örat och lägger sladden i väskan. Och så arbetstelefonen i fickan och den sladden i väskan. Ev. slinker sladden mellan telefon och dator med om jag ska ta fram några bilder på jobbet. Har hänt att min egen kamera+sladd följer med om jag vill ta riktigt bra bilder. Nämnde jag min privata telefon? Dock INTE den sladden! Ibland tar jag med headsetet till min privata telefon men det är ganska onödigt för den använder jag aldrig.
Om jag satt i läslinsen så åker lilla linsväskan med utifall jag måste plocka ur den under dagen...Glasögon har jag på jobbet.
Sen var det bilnycklar till min bil, bilnycklarna till tjänstebilen, nycklar till jobbet, passerkortet. Bajspåsar om hundarna ska ut. Varma handskar på och tunna skinnhandskar i väskan att köra bil i.
Hur är det möjligt att det ska vara så för att ta sig till jobbet? Känns som när man hade en bäbis och skulle ut, kanske bara tanka eller köpa en mjölk. Det var som att flytta varje gång jag skulle iväg....


Neej, nu måste här rationaliseras! Ska bara.....skaffa en till sladd; en laddare till bilen!!!!!



Bedtime!

Åhhhh, nu väntar sängen! Har varit på middag hos Anki, mysigt. Vi åt och sen blev det småprat. Var det länge sen vi träffades? Kändes så iaf.
I Korsta snöade det hela kvällen, stora lappvantar. I stan hade det inte kommit nåt.
Madde ringde, vi ska ta en promenad med hundarna nån kväll.

GONATT!!!!

Välkommen vackra februaridag!

Jaa, vad säger man idag egentligen, den 14:e februari? Happy Valentine heter det väl? Och på svenska? Glad Allahjärtansdag på er kanske?

Jag har inte gjort nåt speciellt för nån idag. Drog iväg till stugan. Var tvungen att skinna Maja på hennes sista kontanter då jag inte kom in på Swedbanks hemsida och kunde föra över pengar till mitt kort. Måste ju handla lite mat på Ica i Söråker. Hon gav mig sina sista 170:- så jag skulle åka iväg nån gång! Sen ringde Vilma och behövde pengarna jag lånade på teatern i torsdags....suck. Hur taskig kan man vara på Alla hjärtans dag egentilgen? Inte nog med det; sen lämnade jag Hallon hos Ingrid och Stefan efter långpromenaden....

Nu är jag i stugan och har det bra. Ska INTE se på det hemskt dåliga programmet som heter melodifestivalen. Där spelas den musik som jag aldrig lyssnar på i vanliga fall. Men det skulle vara för Petra Mede då, och för att titta på snygga människor och vara så där normal som jag brukar försöka vara  ibland.
Annars lyssnar jag på shysst musik jag hittat på You tube från ett tv-program som heter Musikmix (tror jag). Som t.ex Jhelisa, Bedian Balaphone Group (afrikanskt), The Mahotella Queens (sydafrikanskt), Rebirth Brass Band (New Orleans), Oumou Sangare (afrikanskt), Speech (Speach?, rappare), Cochonho de Assis (Brasilien).

Men för att ni ska bli lugn och inte rädd för det annorlunda så kan jag avslöja att jag tror jag vill se på Bruce den Allsmäktige på fyran ikväll, han är SÅ BRA!!!!


Saga och jag hittar ett öppet hål i isen på dammen, spännande!! (Trönö)


Håller isen i vägtrumman? Spännande.......(Trönö)


Ingen kommer ihåg en fegis...!  (Trönö)


Maja som Colombine i "Comedia del Arte"  (Timrågymnasiet)


Brrrrr, kkkkallt

Ha, Vilma jag vet att det var du som kommenterade....tror du det är många som jag ger pengar till skor?

Igår var jag på teater på Timrågymnasiet och såg Maja spela Colombine i pjäsen "Comedia del arte", den var rolig! Konstig tyckte Saga för hon förstog den inte. Det är så mysigt och familjärt där på Estraden där teatersalen och danssalen ligger. Och så kommer vi närmast sörjande...för Majas del var det Örjan, Vilma, Saga och jag. Och sen fikar man tillsammans. Mys, mys.

Idag har jag gått en skyddsrond med medarbetarna på Alnö. Kollat personallokaler, garage, förråd. Sen var jag på mitt 3 timmar långa utvecklingssamtal (!!!!) (Vip ni vet....!!!!!) Nä då, det blev väl annat prat också, inte bara om mig.

Nu har jag beredskap den här helgen men det ser ut att bli lugnt.

Ugg gugg meggel feck

Tjoho vad mycket snö, igen!! Och mer är på väg onsdag, torsdag, fredag. Nån hade ju spått en både tidig och galopperande vår?  : )  Den våren ser ut att få mycket att göra. men faktiskt är det HELT OK för mig med riktig vinter bara det blir en snabb och varm vår.

Har jag berättat om min tjänstebil? Nä, det har jag inte för jag tänkte ju fota den först men det har inte blivit av. Iaf så har jag fått en sproilans ny Opel Astra 1,7 miljödiesel, svart. Snygg. Den första som Motorcentrum säljer till Sundsvalls kommun faktiskt.
När jag kom till jobbet idag var den för det första täckt av 2 dm snö. Under snötäcket hittade jag min bil TOTALT inkapslad i is.....hua. Fick knacka försiktigt för att hitta en dörr som sedan inte gick att öppna. Tog i och när den väl gick upp rasade stora isflak in i bilen; på sätet, på golvet. Hu hu in i min nya bil.....
Vid dörrarnas gångjärn, i det hålrummet satt det fullproppat av is så att dörrarna inte gick att få upp. Bilen har nu stått i varmgaraget under dan och tinat. Nu är den täckt av ett skitigt dammlager ist så man förstår ju hur skitig vår Sundsvallssnö är.
Slut på i-landsproblem.

Annars rullar livet på och inte mycket att hetsa upp sig för. Tycker bara att det är lika tråkigt att handla och laga mat som vanligt. Borde göra nåt snart. Resa iväg t.ex.

Idag släpptes biljetterna till Madonna i Göteborg 9 augusti. Några kompisar var väl lite sugen så där men då lät det ju häftigare att se henne i Barcelona som en annan jag känner skulle göra. Det lär ju inte vara hennes bästa turné heller, den hade han nog redan sett.....JA det tror jag också men har man aldrig sett henne live så var det här typ sista chansen, skit samma om det inte blir den bästa turnén. Så det blir kanske som med George Michael när han var i Stockholm. Det var nog sista chansen också....som jag inte gick på......och det hade varit SVINBRA!!!!!.........ggrrrrr.
Jag får skylla mig själv, orkade inte heller åka in till stan när Winnerbäck var här i augusti, för dåååå vaaar jag i stuuuuugan faktiskt, så det så, så där lite lagomt förslappad. Vädret var inte heller så bra.
Fan, jag blir så förslappad när jag är i stugan! Det blir ju som en livskris att bara vara där ute! Den här sommaren ska jag minsann inte bara vara där!
Sommaren 2007: var i stugan 11 veckor (!!!) för vi hade köpt en liten puppy.
Sommaren 2008: var i stugan 5 veckor
sommaren 2009....? Ja, ni som är pedagoger eller lite logiska rent allmänt kan nu kanske se ett mönster och skicka mig en kommentar hur min stugsommar kommer att se ut?!

Nä, nu ska jag laga middag! Kram

I Trönö hos mamma och pappa

God morgon. Morgon hos mamma och pappa; jag sitter med datorn vid köksbordet, pappa äter gröt och mamma fixar vid diskbänken. Här har det också snöat under gårdagen men inte ännu idag.

Nu ska min pappa prova att gå upp till postlådan och hämta tidningen som han inte ha gjort på flera veckor eftersom han drabbats av två hjärtinfarkter och legat på sjukhus. Oj, oj och här sitter jag och latar mig....det var ju jag som skulle pyssla om dem......

Hämtade Vilma inne i Söderhamn igår för hon hade åkt ner med Cattis. Så Vilma och jag gjorde en "hälsa på en släkting i tio minuter" och den utvalde blev: MARTIN!!!! Tada!!!! Vilmas, Majas, Sagas kusin. Han bor i en fin lägenhet i Vågbro med sin tjej Hanna. Sen väl i Trönö blev det Let´s dance i soffan och mormor hade gjort i ordning en bricka med vindruvor, ost, kex och godis.

    
Jag och Hallon myser


Mina världsbästa barn!


Vilma testar Sagas Nintendo DS

"Vi gör det goda livet möjligt"

Idag har jag varit på en konferens tillsammans med alla andra 400 chefer på Sundsvalls kommun. Magdalena Forsberg pratade om mål  och motivation, en Björn Johansson som kommer att vara kommunens konsult pratade om vad vi behöver i framtiden. Jag vet inte om jag är så imponerad av att kommunstyrelsen nu ska profilera sig med "Vi gör det goda livet möjligt." Om Sundsvalls kommun ska göra innevånare nöjda och få folk att vilja välja Sundsvall då måste vi ju sticka ut på något sätt? Det räcker ju inte att ja, jo det är väl ok med Sundsvall utan VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ SPECIELLT OCH UNIKT MED SUNDSVALL? Så här tycker jag i alla fall!

I morgon har jag veckovila eftersom jag hade beredskap förra helgen. Så det blev en kort vecka på själva Stadsträdgården. Och det var ovant att sitta inne i Tonhallen hela dagen. Inga fönster att titta ut genom. Inte en aning hade jag om det var toksnöstorm ute eller inte.  Nu var det inget oväder väntat med ändå!!

Maja skulle få massage hos Annette så jag hängde på och passade på att umgås med Lena. De tillbringade 3 veckor över jul i Thailand så vi pratade lite om östra delen som de tyckte var SÅ fin.

Ska göra lite nytta i morgon fm och även titta in på Cleo. Jag har ett presentkort där och just nu är det 50% PÅ ALLA SMYCKEN.

Chiao!

Kommer inte på nån rubrik

...så skulle rubriken på förra inlägget vara! Jag är så slarvig och bara trycker iväg inläggen, tryck, tryck!!

KOmmer inte

Idag har jag träffat försäljningschefen för Kompan, Europas största företag i lekutrustning. Jag längtar till våren och lekplatsbyggen!
Sen har vi varit på Midvac i Nacksta, ett åkeri. Och Sundfrakt på Norra vägen och träffat transportledarna där.
Tog en titt på Linköpingsvägen i Granloholm också där vi avverkar.

Som beräknat började det snöa på em. Stora lappvantar, rätt intensivt men inte så länge. Det kommer mer snö till helgen.

Vet inte vad det är med Hallon. Hon verkar less på kylan och kan börja streta emot när vi är ute och går. Kanske ska hon börja löpa snart och att det känns annorlunda i hennes kropp. Den 23 januari var det faktiskt sex månader sen hon hade sitt första löp så det måste ju vara på gång. Tur att de här hundarna är tillfreds med livet inomhus också. Just nu sover de sött, Cecil på rygg i soffan och Hallon i hundbädden.

Nu ska Maja också börja blogga, kul.

Och jag har fått i linsen ännu en kväll. Fungerar bra när jag är hemma men det har varit obehagligt at köra bil med den för på långt håll ser jag då så grumligt  med det vänstra ögat. Tanken var ju att jag skulle ha den vid all bilkörning i jobbet. Ska på återbesök till veckan och får väl ta ett snack då.

Ikväll var det tänkt att jag och Kristina i styrelsen skulle ha ett litet informellt möte på två och gå ut och äta eller fika men båda bangade. Kristina hade ont i halsen och jag är konstigt täppt i näsan. Vill inte riskera att bli förkyld då vi ska ner till mamma och pappa på fredag och pappa inte får bli sjuk. Så det blev en lugn hemmakväll efter hundturen.

Har inga roliga reflektioner så nu sätter jag punkt! (men det blev ett utropstecken, häpp!)

Tisdag

Sina barn kan man då rakt inte lita på. Nu var det inte fjortisar som Maja menade angående det här med Kent....nä...hon menade EMOSAR, ni vet va´? Jag undrar om Maja vet vad en emo är? Hon kanske tror att fjortis och emos är samma sak?
Och vad gäller Vilma så är hon precis lika opålitlig. Vi bestämde igår att vi skulle åka ut till Birsta ikväll efter mitt tandläkarbesök. Fem minuter innan bestämd tid kommer ett sms: Jag ska vara med den och den, vi tar Birsta en annan dag? VI? Jag tar Birsta som jag har tänkt, när du tar Birsta vet inte jag.

Så det så! Men nu blev jag inge sugen på Birsta ensam så jag åkte upp till Granloholms skola där personalen plockade och slängde och gjorde fint. Jag gick igenom lite av mina grejer, kastade det mesta, lite tidningar till bildrummet och lite material tog jag hem. Kul att prata med Ina. Vi ska hitta på nåt framöver, kanske Stockholm.

Det gick bra hos tandläkaren. Han tyckte jag skulle börja borsta visdomständerna i överkäken lite bättre....det var plack på dem. AAARRHHH, äckligt och pinsamt när han sa så.
"-Du behöver inte gapa så stort när du borstar tänderna längst in, det räcker så här", sa han, tryckte ihop min käke och visade med lilla spegeln hur bra man nådde.
Det beror ju inte heller på gapet utan att jag slarvar. Ska bättra mig, redan i kväll faktiskt.

Jag och pingvinen åt sushi tillsammans till lunch idag. Gott!! Skumt med pingviner som äter sushi förresten...

Pip pip



Stackars Maja, nu har hon stukat två fingrar på dansträningen. Hon har verkligen otur. Och i morgon är det en viktig körlektion...som det är för sent att boka av, det är väl bara typ sitt eget dödsfall som räknas som giltigt skäl att utebli.

Vi fick båda två värsta skrattanfallet när jag skulle lägga om ett bandage. Maja tycker att hon ser ut som en pingvin.....HAHAHAHAHAHAHAHAHAH...och jag är värdelös på sjukvård och bandage men jag kan bara göra pingvinen...när man har stukat lill- och ringfingret. Så vi får väl se hur det går att köra och växla och allt. men får pingviner köra bil? Och övningsköra? Ska kolla med Maja som sitter vid den andra datorn och pluggar körteori, ett ögonblick:
-MAJAAAAA! VAD STÅR DET I BOKEN OM PINGVINER??? FÅR DOM KÖRA ELLER?

Själv blev jag jättesugen att skriva en barnbok för jag kom på en bra titel; "Pingvinen kör bil" alternativt "Pingvinen går på bilskola"

....och nu är jag DÖLESS på Kent...har bara lyssnat på tre skivor av tio...huga! Fjortisarna kan få ha Kent för sig själva.


Kentkoden=fjortis?

Jag har blivit mobbad...för att jag lyssnar på Kent?! Jag menar, Kent är väl inget märkvärdigare än svensk pop. Lättåtkomligt.

När Vilma kom upp till oss så såg jag allt minerna som Maja och hon gjorde till varandra. Båda tänkte samma tanke men ingen sa nåt mer än "Jaha, har du köpt Kent? Lyssnar du på Kent?"
Vet ni vad det är för speciellt med musiken? Jo, Kent, de är förknippat med fjortisar som skär sig till just den musiken. Jaha? Det vet väl inte jag heller! Och många med mig. Jag vet flera som lyssnar på Kent som varken är fjortisar eller skär sig, möjligen på förskäraren när de lagar mat......jag vet faktiskt INGEN fjortis som lyssnar på Kent, snarare fyrtisar, alltså fååårtyyyy jers åld pipel.
Mää, då ska jag stila nästa gång jag hör Kent hemma hos nån och fråga värdinnan om hon har skurit sig nyligen??

Ja, mycket ska man höra innan öronen ramlar av. Eftersom jag inte ens tror på det gamla talesättet att öronen KOMMER att ramla av så lär jag få höra mycket i mina dar. Eller vad tror DU? Om öronen och om Kent?

Chiao!

Kallt är normalt

Ja, då var det kallt igen då...inget speciellt ovanligt, det här ska ju vara den kallaste tiden på året. Det är bara vi som blivit van vid att det även kan vara plusgrader och slask mitt i vintern. Det som känns härligt är att det är skillnad på natt- och dagtemperatur, precis som på våren! En månad till och sen är det dagsmeja på dagarna, mmm för takdropp! För er som inte vet vad dagsmeja är kan jag berätta att det betyder att det är plusgrader på dagarna och sen fryser det till på nätterna. Alltså kännetecknet för vår, jippie!!! När jag var liten var vi ofta ute och gick på skaren på vårarna; långa promenader över ängar. Kan inte komma på att jag gjort det speciellt mycket som vuxen. Men nu har jag stora förhoppningar att det blir fin skare i vår då vi har ett rejält snötäcke och mer kommer till helgen!  Får det bara sjunka ihop så då ni!!! Men man får ju gå på förmiddagarna innan det blir dagsmeja!

Nog om väder.

Nu var jag på väg ut på Birsta men det var så varmt och skönt att komma hem så det får bli en annan dag. Ska ta en promenad med hundarna ist. Undrar om Vilma är hemma eller jobbar?

Är så sugen på skor (?)

Djup dag, på många sätt

Tog en promenad med hundarna idag, inget tokspring i skogen. De tycker det är kul med snön men det är lätt att få kramp av kylan när man är en smärt whippet.
Kommer att vara kallt även måndag och tisdag. Jag har beredskap även denna helg men det har varit lugnt. Så lugnt så jag nästan glömmer bort beredskapen.....Som när jag reste i USA och Vilma var 8 månader och hemma med sin pappa. Det var någon som satt bredvid mig på nån av alla inrikesflighter som frågade om jag hade familj, DÅ GLÖMDE JAG ATT JAG HADE ETT BARN HEMMA!!! Jag sa att jag hade en pojkvän och i samma stund kom jag på att jag hade ett litet barn hemma också...! Ja, men ta det lugnt, jag menar att jag hade lyckats släppa livet hemma, jag var ju faktiskt ute och reste med Anette, min kompis. Skönt att jag inte gick runt och bara oroade mig för hur Vilma hade det och så....
Det är som när jag är på jobbet; kvällen innan tänker jag; Catrine på lunchen kan du passa på att ringa till Länsförsäkringar eller vad det nu kan vara. När jag väl är på jobbet då är mitt liv som bortblåst. Gissa hur länge jag har tänkt ringa till Fk? Nä, gissa inte förresten...

Tog en repa på stan och kollade genom rean men det var direkt inget som jag ville ha och som kändes som ett fynd. Det fanns massor av skor till bra priser, bl.a på Scorett men det är nåt jag inte heller behöver, skor. Tycker bara att skor är så kul! Kanske kan få köpa ett par till Vilma, som hon kan långpromenera i eller skor att jobba i.
I morgon ska jag faktiskt åka ut till Birsta och scanna av rean därute också, ev blir det en kappa som fanns på rean för väääääldigt länge sedan. Finns den kvar då är det nog nån mening med det. (djupt....)

Däremot köpte jag Freddie Wadlings nya skiva "Den mörka blomman/The dark flower", en skiva på svenska och en på engelska. OBS! Ingen musik för nybörjare!!! (djup) Ska lyssna in den när jag kör i jobbet. Köpte även Kentboxen med tio skivor. Har aldrig ägt en Kentskiva och nu har jag tio!!!!


  

Men vart? :)

Nu är vi tre som vill ha en semestervecka i mars.....det lilla gänget börjar ta form!  Wohoo!!!
Martina, Bella och jag, coolt!





RSS 2.0